Ordre ”uden sidestykke” giver Bactiquant adgang til nyt kundesegment

Vækstbørs: Vandteknologivirksomheden Bactiquant har skrevet under på sin hidtil største ordre fra en dansk medicinalvirksomhed. Ordren giver ifølge bestyrelsesformand adgang til et nyt kundesegment.
Morten Miller, adm. direktør i Bactiquant | Foto: Bactiquant / PR
Morten Miller, adm. direktør i Bactiquant | Foto: Bactiquant / PR

Bactiquant har skrevet under på en ordre fra en dansk medicinalvirksomhed på levering af 24 robotter til måling af bakterieniveauet i vand i virksomhedens produktion.

Det skriver CleantechWatch med henvisning til en meddelelse fra Bactiquant, der ikke har mulighed for at oplyse ordrens præcise værdi. Af meddelelsen fremgår det dog, at den ”uden sidestykke” er Bactiquants største.

”Jeg er utroligt stolt af, at Bactiquant i dag kan levere teknologi til et af verdens førende medicinalselskabers moderne produktions-anlæg,” siger Morten Miller, der for nyligt blev genudpeget som permanent adm. direktør, i meddelelsen.

Samtidig lyder det fra bestyrelsesformand Henrik Enegaard Skaanderup, at ordren, der permanent placerer Bactiquants flagskibsprodukt i den købende virksomheds produktion, giver adgang til et nyt globalt kundesegment.

”Alle søger teknologi til overvågning af vandkvalitet, og når en markedsledende virksomhed giver Bactiquant denne mulighed, så vil andre medicinalvirksomheder nok også være tilbøjelige til at give vores teknologi en chance,” forklarer han.

Ordren lander efter en ifølge Bactiquant ”gennemgribende” testperiode hos medicinalvirksomheden, der gennem året har testet fire af robotterne, der kan overvåge bakterieniveauet i vandprøver.

I meddelelsen nævnes navnet ikke på den købende medicinalvirksomhed, men ifølge CleantechWatch fremgår det af Bactiquants halvårsregnskab, at Novo Nordisk i årets første halvdel af 2022 købte fire robotter af vandteknologivirksomheden.

Hvorvidt der er tale om samme selskab, ønsker Bactiquant ikke at oplyse.

Virksomheden understreger i meddelelsen, at den nye ordre ikke vil sætte pres på dens evne til at levere til andre kunder.

Ordren ændrer heller ikke på tidligere udmeldt guidance for 2022-2025.

Genudpeget Bactiquant-direktør: ”Vi er blevet klogere”

Medstifter bliver igen permanent øverstechef i Bactiquant

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også