KapitalWatch

Noter fra KapitalWatch: Konsolidator, Happy Helper, Byfounders, Nordic Eye

OVERBLIK: KapitalWatch giver her et overblik over de seneste nyheder om regnskaber og investeringer fra danske virksomheder og investorer på vækstbørser og venture- og kapitalfondsmarkedet.

Sara Rywe er blevet udnævnt til partner i venturefonden Byfounders. Hun bliver fondens tredje partner | Foto: Byfounders / PR

Fra vækstbørser:

● Softwarevirksomheden Konsolidator gik frem på toplinjen i 2021 og øgede sin årlige tilbagevende indkomst (ARR) fra godt otte mio. kr. til 13,56 mio. kr., mens driftsindtjeningen omvendt tog et dyk fra -14,74 mio. kr. til -22,51 mio. kr., skriver ITWatch. Virksomheden forventer en årlig vækst i omsætningen på 40-60 pct. i de kommende år.

● En anden saas-virksomhed, markedsføringsplatformen Linkfire, har ansat Laura Lindholm som kommunikationschef med start 1. marts. Hun har ifølge en selskabsmeddelelse stor erfaring med at ”drive og udvikle” investorrelationer, virksomhedskommunikation og medierelationer.

LED Ibond, der udvikler intelligent belysning, skal ifølge en selskabsmeddelelse på jagt efter en ny adm. direktør efter den nuværende, Pia Stangerup, har valgt at trække sig fra stillingen. Det sker samme dag, som virksomheden annoncerede Carl Peter Nielsen som ny økonomidirektør. Pia Stangerup forlader virksom-heden ultimo august, mens Carl Peter Nielsen tiltrådte 1. marts.

● Rengøringsplatformen Happy Helper har tabt både opgaver, omsætning og dækningsbidrag. Antallet af rengøringer er ifølge en selskabsmeddelelse reduceret med 50 pct. og det koster virksomheden godt 40 pct. af både omsætning og dækningsbidrag. Tallene gælder for de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode forrige år.


Øvrig investor- og selskabsnyt:

● Venturefonden Byfounders gør Sara Rywe til tredje partner i selskabet. Sara Rywe har siden 2019 arbejdet som investor i Byfounders og har siden da foretaget otte investeringer hos fonden. Det oplyser Byfounders på sin hjemmeside. Sara Rywe har en fortid som konsulent i Mckinsey.

● Peter Warnøes venturefond, Nordic Eye, har været med til at skyde to mio. dollar, svarende til knap 14 mio. kr., i booking-platformen 57hours. Det skriver Poslovnipuls. 57hours er stiftet af den kroatiske iværksætter Viktor Marohnic og er en platform for udendørsaktiviteter som vandre-, klatre- og skiture.

● Influencerplatformen Achoo er blevet solgt til en britisk konsulentvirksomhed, Wise Analytics, for et ukendt beløb. Det fremgår af virksomhedsregistret. Frederik Kolenda, der før sad på en ejerandel på 20-25 pct., bekræfter salget, men ønsker ikke at oplyse pris. Der var i alt syv ejere før salget.

Noter fra KapitalWatch: Digizuite, Movinn, Samesystems, Novo Holdings, Lars Fjeldsøe-Nielsen

Noter fra KapitalWatch: Dancann, Agillic, Valeur, Erria, Q-Interline, Woodsense

Noter fra KapitalWatch: Scandinavian Medical Solutions, Mdundo, Astralis, Dataproces, Spenn-

Mere fra KapitalWatch

Canadisk bank er nyeste navn i Ageras' investorkreds

Den opkøbsivrige danske fintech-virksomhed Ageras kan allerede bryste sig af at have en række prominente navne i sin investorkreds, og nu bliver endnu et føjet til. Denne gang en canadisk bank, som skyder et trecifret millionbeløb i Ageras.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch