KapitalWatch

Investeringsselskab køber sig ind i tøjselskab fra Holstebro

Investeringsselskabet C.W. Obel har købt sig ind i en Holstebro-virksomhed, der sælger profiltøj til Europas erhvervsliv. Det sker for et hemmeligt millionbeløb.

Tdilgiere Pandora-topchef, Mikkel Vendelin Olesen, bliver ny bestyrelsesformand i ID Identity i forbindelse med den transaktionen. | Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Investeringsselskabet C.W. Obel har overtaget en større aktiepost i det danske selskab Rexholm A/S, som til daglig går under navnet ID Identity. Virksomheden afsætter profil- og firmatøj til erhvervslivet, events og begivenheder og omsatte i 2018 for 413 mio. kr.

Det skriver Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)