KapitalWatch

Fodboldprofiler og iværksættere lancerer ny træningsapp

Stifterne bag app har fundet en stribe fodboldspillere som investorer i appen - blandt andre landsholdsspiller Daniel Wass og Brøndby-spiller Kevin Mensah. Flere nye investeringsrunder pågår.

Daniel Wass (th.) er med som aktiv investor, mens Jesper Lindstrøm har sagt ja til at bidrage med indhold på appen. | Foto: Lars Poulsen

Med ambitionen om at blive "verdens største motivationsunivers" lancerer flere nuværende og tidligere fodboldspillere træningsappen Inch by Inch, hvor unge fodboldaspiranter kan se videoer med professionelle fodboldspillere og lære, hvordan man udvikler alt fra sin frisparksteknik til driblinger.

I oktober sidste år stiftede den tidligere Brøndby-back Anders Randrup og iværksætterne Rasmus Bruun og Daniel Laursen firmaet Inch By Inch. Siden da har de arbejdet på at finde investorer og bygge appen op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch