KapitalWatch

Magnus Kjøller investerer i VR-træningsapp

Investoren skyder et "væsentligt beløb" i selskabet bag VR-appen Holofit, som kan bruges i forbindelse med f.eks. hjemmetræning på en romaskine.

Magnus Kjøller ser VR-træning som et uforløst marked med stort potentiale. | Foto: Holodia/PR

Magnus Kjøller Holding udvider porteføljen med en investering i virtual reality-appen Holofit, som selskabet Holodia står bag.

Magnus Kjøller siger, at det er fortroligt, hvor mange penge hans holdingselskab skyder i Holodia, men at det er et "væsentligt beløb."

Investoren vil heller ikke ud med, hvor mange brugere, appen har. På Google Play står, at appen har mindst 1.000 downloads, og ifølge Holodia kommer de fleste af brugerne fra USA. Appen har dog et langt større potentiale, mener Kjøller.

"Vi har kun lige set toppen af isbjerget, og vi tror på, at der kommer til at være et kæmpe marked," siger Magnus Kjøller til KapitalWatch.

Med appen kan man som bruger tage VR-briller på og eksempelvis ro igennem en virtuel verden, mens man sidder og træner på en romaskine.

Holodia er et schweizisk selskab, der blev grundlagt i 2014 og har hovedsæde i Zürich.

Serieinvestor vil samle flere forældre til sine porteføljebørn

Magnus Kjøller har 100-doblet sin "ticket size": "Jeg har været dygtig og heldig" 

Mere fra KapitalWatch

Børskandidat når i mål med kapitalrejsning

Vækstbørs: Ejendomsselskabet Swiss Properties Invest rejser 215 mio. kr. og når i mål med kapitalrejsningen. Tegningsperioden sluttede mandag og resulterede i en beskeden overtegning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch