KapitalWatch

It-investor vil have danske virksomheder på banen efter notering af kryptobørs til 500 mia. kr.

Danske Lars Dalgaard vil have danske virksomheder til at bruge flere ressourcer på krypto og blockchain.

Coinbase blev i denne uge børsnoteret til en markedsværdi på ca. 530 mia. kr. på Nasdaq-Børsen i New York. | Foto: Nasdaq / PR

Den danske it-investor Lars Dalgaard, der i 2011 solgte cloudvirksomheden Successfactors, er bekymret på dansk erhvervslivs vegne, fordi virksomhederne risikerer at sakke efter, når det kommer til synet på kryptovaluta, skriver Børsen.

Det siger han, efter at kryptovalutaen Coinbase, hvor han har været investor siden 2013, i denne uge blev noteret på Nasdaq-Børsen i New York til en markedsværdi på 86 mia. kr., svarende til ca. 530 mia. kr.

"Danske virksomheder bør lave en koncentreret, velsondret investering i at udforske, hvad krypto og blockchain kan bruges til hos dem," siger Lars Dalgaard, der betegner det som "en mindre skandale", at der ikke er en kryptoafdeling i alle dele af dansk erhvervsliv. 

Børsnotering af Coinbase kan kapitalisere på krypto-optur

Førende kryptoplatform vil børsnoteres

Lars Seier ser problemer for Facebooks kryptovaluta: "Der er stor risiko for, at projektet ikke bliver realiseret" 

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch