KapitalWatch

18 business angels skyder kapital i dansk medtech-selskab

Det danske medtech-selskab GDV Technology har hentet seks mio. kr. i en kapitalrejsningsrunde. Blandt investorerne er tidligere Gea-topchef og forhenværende finansdirektør i Nilfisk Morten Johansen.

Medstifter og kommerciel direktør i GDV Technology, Jens Kristian Goth (tv.), og selskabets adm. direktør, Michael Kock (th.), vil bruge investeringen til at ekspandere yderligere i Norden og Tyskland. | Foto: PR / GDV Technology

18 business angels har investeret i alt 6 mio. kr. i det danske medtech-selskab GDV Technology, der netop har afsluttet en investeringsrunde i samamarbejde med CVX Ventures.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har fået 18 nye investorer med ombord, som med stærke kompetencer og netværk vil give et boost til den salgsekspansion, GDV Technology er i gang med både i Danmark og internationalt," udtaler Jens Kristian Goth, der er kommerciel direktør og medstifter af GDV Technology.

Kapitalindsprøjtningen fra de 18 business angels skal bruges til at udbrede selskabets automatiske vendesystem, Careturner, til endnu flere hospitaler og plejehjem i Danmark og internationalt, lyder det i meddelsen.

"Vi er stolte af den store interesse, vi har oplevet for at investere i at udbrede dansk velfærdsteknologi til fordel for både plejepersonale og borgere. Careturner skåner plejepersonalet for tunge løft og reducerer den immobile borgers risiko for tryksår," udtaler Jens Kristian Goth.

Tre af de 18 nye investorer indtræder i GDV Technology's bestyrelse, fremgår det af meddelelsen.

Der er tale om Henrik Krogen, der tidligere direktør i GE Healtcare med ansvar for hospitalsområdet.

Hans Wichmann, der er selvstændig konsulent med erfaring fra eget selskab inden for markedsføring af velfærdsteknologiske produkter.

Og Morten Johansen, der er tidligere finansdirektør i Nilfisk og tidligere adm. direktør i Gea.

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch