Norsk madspildsforretning håber på en halv milliard om fem år

Det norske madspildskoncept Holdbart har vinden i ryggen på et norsk marked, hvor der ligesom i det øvrige Norden er fokus på at få nedbragt spildet. I år runder selskabet en omsætning på ca. 210 mio. kr.
Foto: Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Initiativer som Too Good To Go og Motatos har i Norge følgeskab af et koncept kaldet Holdbart.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også