KapitalWatch

Softwareselskab bag hotelplatform rejser tocifret millionbeløb

Venturefonden Byfounders og den statslige investeringsfond Vækstfonden spytter et tocifret millionbeløb i et dansk softwarehus, der står bag en platform til hotelbranchen.

Foto: Colourbox

Den danske startup Aeroguest rejser et tocifret millionbeløb fra den statslige investeringsfond Vækstfonden og venturefonden Byfounders, skriver Børsen.

Aeroguest har oplevet medvind under coronakrisen med sin platform til hoteller, fordi alt fra valg af værelse til check-in og sågar brugen af selve hotelnøglen foregår digitalt og dermed mindsker den fysiske kontakt.

"Coronakrisen har accelereret en trend, der ellers lå flere år ude i fremtiden, og nu har de bedste hoteller og hotelkæder for alvor fået øjnene op for det, Aeroguest kan tilbyde," lyder det fra Martin Krag, investor i Byfounders, til Børsen.

Aroguest blev stiftet i 2016 og har ifølge direktør Martin Sponholtz fået godt fat i særligt det amerikanske marked under krisen.

 

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)