KapitalWatch

Softwareselskab bag hotelplatform rejser tocifret millionbeløb

Venturefonden Byfounders og den statslige investeringsfond Vækstfonden spytter et tocifret millionbeløb i et dansk softwarehus, der står bag en platform til hotelbranchen.

Foto: Colourbox

Den danske startup Aeroguest rejser et tocifret millionbeløb fra den statslige investeringsfond Vækstfonden og venturefonden Byfounders, skriver Børsen.

Aeroguest har oplevet medvind under coronakrisen med sin platform til hoteller, fordi alt fra valg af værelse til check-in og sågar brugen af selve hotelnøglen foregår digitalt og dermed mindsker den fysiske kontakt.

"Coronakrisen har accelereret en trend, der ellers lå flere år ude i fremtiden, og nu har de bedste hoteller og hotelkæder for alvor fået øjnene op for det, Aeroguest kan tilbyde," lyder det fra Martin Krag, investor i Byfounders, til Børsen.

Aroguest blev stiftet i 2016 og har ifølge direktør Martin Sponholtz fået godt fat i særligt det amerikanske marked under krisen.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch