Robotselskab henter 80 millioner fra investorer

Blue Ocean Robotics har netop afsluttet en investorrunde, der endte med at hente 80 mio. kr. hjem til selskabets pengekasse. Dermed har det odenseanske firma i alt fået 230 mio. kr. i investeringer.
Foto: PR/Fotojournalist Nils Lund Pedersen
Foto: PR/Fotojournalist Nils Lund Pedersen

En netop overstået investorrunde har sendt yderligere 80 mio. kr. i kassen hos det odenseanske robotfirma Blue Ocean Robotics.

Det skriver Finans.

Flere af pengene kommer fra den eksisterende kreds af investorer, der tæller blandt andre den omstridte venturefond Nordic Eye samt Niels Thorborg. Derudover er også en række nye danske investorer kommet med ombord, og det drejer sig om familien efter Micro-Matic-stifter C.C. Nielsen, Steen Haustrup, ejer af Plus Pack, samt formand for Juliana Drivhuse, Bo Stæremose, skriver Finans.

Med de nye investeringer har robotfirmaet i alt hentet 230 mio. kr. fra investorer, og den netop afsluttede investeringsrunde værdisætter selskabet til 800 mio. kr.

"Vi er i den lykkelige situation, at vi har to robotter, vi skal have til at sælge rigtig stort på det globale marked. Så nu skal den have fuld gas det næste år eller to, og det koster nogle penge," siger direktør i robotselskabet, Claus Risager, til Finans om, hvad pengene skal bruges til.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også