KapitalWatch

3F inviterede milliardær med til ministermøde om arveafgift

En af de største modstandere af arveafgiften på generationsskifte var med, da 3F-formand holdt møde med finansministeren.

Foto: Finn Frandsen

Da skatteminister Morten Bødskov (S) i september holdt møde med forbundsformand for 3F, Per Christensen blev højere arveafgift sat på dagsordenen, mens Linak-ejeren, Bent Jensen, blev inviteret med. Det skriver Børsen, der har fået aktindsigt i en mailkorrespondance mellem Skatteministeriet og 3F.

Bent Jensen står bag netværket Vækst i Generationer fra 2013. Et netværk, som blev stiftet med henblik på at fjerne arveafgiften på virksomheder helt. Det glæder ham, at 3F's formand tog ham med til mødet med skatteministeren. Han mener, at netop værdiansættelsen af virksomheder vil udgøre et stort problem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch