KapitalWatch

Novo Holdings er hovedinvestor i 336 mio. kr. stort sats på amerikansk blodfirma

Det amerikanske firma Disc Medicine, der specialiserer sig i blodsygdomme, har med Novo Holdings som hovedinvestor gennemført en kapitalrejsningsrunde, der indbringer det blot to år gamle firma 336 mio. kr.

Foto: PR / Novo Seeds

Blodfirmaet Disc Medicine har lukket Novo Nordisk Fondens investeringsarm ind i ejerkredsen som led en serie A-finansieringsrunde, der giver det amerikanske biotekselskab 50 mio. dollar eller godt 336 mio. kr. ekstra på kistebunden.

Hvor stor en andel af det beløb, som Novo Holdings tegner sig for, er ikke offentliggjort, men i en pressemeddelelse oplyser Disc Medicine, at det er den største aktionær, der har deltaget i finansieringsrunden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)