KapitalWatch

Softwarefirmaet Templafy henter 80 mio. kr.

Det danske it-firma Templafy låner 80 mio. kr. hos Vækstfonden og Danske Bank, inden selskabet senere kaster sig ud i en større finansieringsrunde.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

It-firmaet Templafy, som har den tidligere TDC-topchef Jesper Theill Eriksen som adm. direktør, har hentet 80 mio. kr. til sine vækstambitioner.

Det skriver Berlingske.

Templafy har lånt de 80 mio. kr. af Vækstfonden og Danske Bank, og vil benytte pengene til at ansætte flere medarbejdere og udskyde behovet for en større omgang kapitalrejsning.

"Det betyder, at vi får mulighed for at skabe mere værdi i virksomheden, før vi skal sælge aktier, hvis man sætter det på spidsen," siger Jesper Theill Eriksen til Berlingske.

Firmaet udvikler software, der sikrer, at en virksomheds grafiske udtryk i præsentationer, dokumenter, kontrakter og lignende altid er ens og foregår med opdaterede logoer og billeder. I begyndelsen af 2018 hentede Templafy 100 mio. kr. i en finansieringsrunde hos internationale investorer.

Vækstfonden og Danske Bank håber, at lånet kan hjælpe med at holde Templafy på dansk jord. Selskabet har hovedkontor i København, men har også 30 ansatte i New York.

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch