Softwarefirmaet Templafy henter 80 mio. kr.

Det danske it-firma Templafy låner 80 mio. kr. hos Vækstfonden og Danske Bank, inden selskabet senere kaster sig ud i en større finansieringsrunde.
Foto: Stine Bidstrup/ERH
Foto: Stine Bidstrup/ERH

It-firmaet Templafy, som har den tidligere TDC-topchef Jesper Theill Eriksen som adm. direktør, har hentet 80 mio. kr. til sine vækstambitioner.

Det skriver Berlingske.

Templafy har lånt de 80 mio. kr. af Vækstfonden og Danske Bank, og vil benytte pengene til at ansætte flere medarbejdere og udskyde behovet for en større omgang kapitalrejsning.

"Det betyder, at vi får mulighed for at skabe mere værdi i virksomheden, før vi skal sælge aktier, hvis man sætter det på spidsen," siger Jesper Theill Eriksen til Berlingske.

Firmaet udvikler software, der sikrer, at en virksomheds grafiske udtryk i præsentationer, dokumenter, kontrakter og lignende altid er ens og foregår med opdaterede logoer og billeder. I begyndelsen af 2018 hentede Templafy 100 mio. kr. i en finansieringsrunde hos internationale investorer.

Vækstfonden og Danske Bank håber, at lånet kan hjælpe med at holde Templafy på dansk jord. Selskabet har hovedkontor i København, men har også 30 ansatte i New York.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også