KapitalWatch

Arabisk bank skyder millionbeløb i dansk investeringsplatform

Investeringsplatformen Nord Investments, der tilbyder investeringer via passive fonde, henter nu kapital hos Arab Bank.

Direktør og medejer i Nord Investments Anders Hartmann. Foto: Nord Investments/PR | Foto: Nord Investments/PR

Den passive investeringsløsning Nord Investment får nu et kapitalindskud fra den Jordan-baserede Arab Bank. Det oplyser direktør og medejer i Nord Investments Anders Hartmann til Børsen.

Han vil ikke ud med det præcise beløb, men fortæller at det ligger i nærheden af 1 mio. dollar, svarende til 6,6 mio.kr.

Ifølge Anders Hartmann skal pengene bruges til at skrue op for markedsføringen af Nord Investments i Danmark og til at forberede lancering på et nyt marked.

Målsætningen er, at Nord Investments i første halvår af 2020 gerne skal have en partnerbank på et andet nordisk marked og have de regulatoriske og rammemæssige forudsætninger for at lancere platformen.

 

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch