KapitalWatch

Arabisk bank skyder millionbeløb i dansk investeringsplatform

Investeringsplatformen Nord Investments, der tilbyder investeringer via passive fonde, henter nu kapital hos Arab Bank.

Direktør og medejer i Nord Investments Anders Hartmann. Foto: Nord Investments/PR | Foto: Nord Investments/PR

Den passive investeringsløsning Nord Investment får nu et kapitalindskud fra den Jordan-baserede Arab Bank. Det oplyser direktør og medejer i Nord Investments Anders Hartmann til Børsen.

Han vil ikke ud med det præcise beløb, men fortæller at det ligger i nærheden af 1 mio. dollar, svarende til 6,6 mio.kr.

Ifølge Anders Hartmann skal pengene bruges til at skrue op for markedsføringen af Nord Investments i Danmark og til at forberede lancering på et nyt marked.

Målsætningen er, at Nord Investments i første halvår af 2020 gerne skal have en partnerbank på et andet nordisk marked og have de regulatoriske og rammemæssige forudsætninger for at lancere platformen.

 

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)