KapitalWatch

Vækstfonden vil investere bæredygtigt

Statens finansieringsfond Vækstfonden bakker op om initiativ, som arbejder med at parre investorer med nordiske bæredygtige opstartsvirksomheder, skriver Børsen.

Foto: Vækstfonden/PR

Vækstfonden vil investere i bæredygtige opstartsvirksomheder, der kan være et springbræt til, at FN når deres 17 verdensmål, skriver Børsen.

"Over tid skal alle virksomheder blive bæredygtige, for der er hverken et alternativ over for kloden eller konkurrenterne. I dag er det et konkurrenceparameter at kunne levere bæredygtige løsninger," siger Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, til Børsen.

For første gang bakker Vækstfonden i år op om The One Initiative, som arbejder med at parre investorer med nordiske bæredygtige opstartsvirksomheder.

Initiativet har på andet år udvalgt 50 nordiske opstartsvirksomheder, der konkret afhjælper nogle af FN's verdensmål, og disse 50 virksomheder vil til Nordic Impact Business Summit have mulighed for at skaffe kapital fra investorerne.

 

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)