KapitalWatch

Vækstfonden vil investere bæredygtigt

Statens finansieringsfond Vækstfonden bakker op om initiativ, som arbejder med at parre investorer med nordiske bæredygtige opstartsvirksomheder, skriver Børsen.

Foto: Vækstfonden/PR

Vækstfonden vil investere i bæredygtige opstartsvirksomheder, der kan være et springbræt til, at FN når deres 17 verdensmål, skriver Børsen.

"Over tid skal alle virksomheder blive bæredygtige, for der er hverken et alternativ over for kloden eller konkurrenterne. I dag er det et konkurrenceparameter at kunne levere bæredygtige løsninger," siger Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, til Børsen.

For første gang bakker Vækstfonden i år op om The One Initiative, som arbejder med at parre investorer med nordiske bæredygtige opstartsvirksomheder.

Initiativet har på andet år udvalgt 50 nordiske opstartsvirksomheder, der konkret afhjælper nogle af FN's verdensmål, og disse 50 virksomheder vil til Nordic Impact Business Summit have mulighed for at skaffe kapital fra investorerne.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch