KapitalWatch

Novo-fonds rugekasse sender millioner afsted til otte lovende life science-projekter

Novo Nordisk Fondens biotekinkubator Bioinnovation Institute bevilger for anden gang næsten 1 mio. kr. til otte lovende projekter, så de kan bevise, at deres ideer holder vand. Målet er dannelsen af nye medico,- og biotek-virksomheder.

Novos life science-inkubator, Bioinnovation Institute, har igen uddelt proof of concept-legater på lige knap 1 mio. kr. til otte lovende projekter, der skal blive til nye life science-virksomheder. | Foto: Bioinnovation Institute / PR

Bioinnovation Institute, Novo Nordisk Fondens rugekasse for life science-virksomheder, uddeler nu for anden gang proof of concept-legater - denne gang til otte lovende projekter, der hver modtager enten 890.000 kr. eller 950.000 til at etablere proof og concept for deres forskning og ideer.

Legaterne blev første gang uddelt i januar sidste år, og som noget nyt i år, er modtagerne ikke kun fra de store universiteter, KU, DTU og Aarhus og Aalborg Universitet, men også fra Rigshospitalet og Kræftens Bekæmpelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)