KapitalWatch

Karnov investerer i tech-startup

Forlagskoncernen Karnov, der især er kendt for at udgive domssamlinger og lærebøger om jura, køber sig ind i techselskab. Det skal styrke selskabets position i markedet for juridisk information.

Foto: PR/Karnov Group

Karnov Group, der blandt andet sælger digitale løsninger, domssamlinger og lærebøger målrettet jurist- og revisorbranchen, har investeret et ikke offentliggjort beløb i den danske startup-virksomhed Ante ApS. Det oplyser Karnov i en pressemeddelelse.

Ante specialiserer sig i automatiserede redaktionelle processer og søgeteknologi baseret på kunstig intelligens inden for juridisk information især inden for retspraksis. Og investeringen i selskabet er ifølge Karnov et led i koncernens strategi om at etablere en platform for fagfolk inden for juraindustrien, der kan effektivisere deres arbejdsprocesser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)