Dansk chef træder et skridt tilbage hos Proactive-ejer

Kapitalfonden FSN Capital må vinke farvel til en central person i den øverste ledelse i Danmark. Fonden har tidligere ejet Netcompany og sidder i dag på ejerskabet af konsulenthuset Proactive.
FSN Capital ejer Proactive, der holder til ved Søerne i København. | Foto: Jan MIndegaard
FSN Capital ejer Proactive, der holder til ved Søerne i København. | Foto: Jan MIndegaard

Thomas Broe-Andersen træder et trin ned hos kapitalfonden FSN Capital, der ejer Fellowmind, som tidligere i år købte it-konsulenthuset Proactive.

Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness med henvisning til, at Thomas Broe-Andersen fremover skal være mindre aktiv i kapitalfondens opkøb.

"Jeg har været i FSN i over 20 år, og derfor er det et naturligt tidspunkt for mig også at prøve kræfter med andre ting uden for FSN-regi. Beslutningen har alle investorer været informeret om, for det er vigtigt for os, at selvom jeg får en anden og mindre rolle, så fortsætter vores stærke team i København det gode arbejde, vi har lavet sammen siden 2011, hvor vi åbnede kontor i Danmark," siger han til mediet. 

FSN Capital har tidligere tjent gode penge på sit ejerskab af it-selskabet Netcompany, som blev børsnoteret i 2018. Ifølge Insidebusiness har frasalget af it-selskabet og fitnesskæden Fitness World været stærkt medvirkende til, at investorerne i FSN's fjerde fond har opnået et afkast på over 25 pct. årligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også