Dansk chef træder et skridt tilbage hos Proactive-ejer

Kapitalfonden FSN Capital må vinke farvel til en central person i den øverste ledelse i Danmark. Fonden har tidligere ejet Netcompany og sidder i dag på ejerskabet af konsulenthuset Proactive.
FSN Capital ejer Proactive, der holder til ved Søerne i København. | Foto: Jan MIndegaard
FSN Capital ejer Proactive, der holder til ved Søerne i København. | Foto: Jan MIndegaard

Thomas Broe-Andersen træder et trin ned hos kapitalfonden FSN Capital, der ejer Fellowmind, som tidligere i år købte it-konsulenthuset Proactive.

Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness med henvisning til, at Thomas Broe-Andersen fremover skal være mindre aktiv i kapitalfondens opkøb.

"Jeg har været i FSN i over 20 år, og derfor er det et naturligt tidspunkt for mig også at prøve kræfter med andre ting uden for FSN-regi. Beslutningen har alle investorer været informeret om, for det er vigtigt for os, at selvom jeg får en anden og mindre rolle, så fortsætter vores stærke team i København det gode arbejde, vi har lavet sammen siden 2011, hvor vi åbnede kontor i Danmark," siger han til mediet. 

FSN Capital har tidligere tjent gode penge på sit ejerskab af it-selskabet Netcompany, som blev børsnoteret i 2018. Ifølge Insidebusiness har frasalget af it-selskabet og fitnesskæden Fitness World været stærkt medvirkende til, at investorerne i FSN's fjerde fond har opnået et afkast på over 25 pct. årligt.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også