KapitalWatch

Dansk chef træder et skridt tilbage hos Proactive-ejer

Kapitalfonden FSN Capital må vinke farvel til en central person i den øverste ledelse i Danmark. Fonden har tidligere ejet Netcompany og sidder i dag på ejerskabet af konsulenthuset Proactive.

FSN Capital ejer Proactive, der holder til ved Søerne i København. | Foto: Jan MIndegaard

Thomas Broe-Andersen træder et trin ned hos kapitalfonden FSN Capital, der ejer Fellowmind, som tidligere i år købte it-konsulenthuset Proactive.

Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness med henvisning til, at Thomas Broe-Andersen fremover skal være mindre aktiv i kapitalfondens opkøb.

"Jeg har været i FSN i over 20 år, og derfor er det et naturligt tidspunkt for mig også at prøve kræfter med andre ting uden for FSN-regi. Beslutningen har alle investorer været informeret om, for det er vigtigt for os, at selvom jeg får en anden og mindre rolle, så fortsætter vores stærke team i København det gode arbejde, vi har lavet sammen siden 2011, hvor vi åbnede kontor i Danmark," siger han til mediet. 

FSN Capital har tidligere tjent gode penge på sit ejerskab af it-selskabet Netcompany, som blev børsnoteret i 2018. Ifølge Insidebusiness har frasalget af it-selskabet og fitnesskæden Fitness World været stærkt medvirkende til, at investorerne i FSN's fjerde fond har opnået et afkast på over 25 pct. årligt.

 

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)