KapitalWatch

Kapitalfond køber endnu et digitalt sundhedsfirma: "Et område, vi godt kan lide"

For tredje gang på to uger køber kapitalfonden Verdane et digitalt sundhedsfirma fra Skandinavien, denne gang finske Evondos. Fonden kigger også efter den slags opkøbsmuligheder i Danmark, fortæller landechef.

Foto: Verdane / PR

Digitale sundhedsteknologier er i høj kurs hos kapitalfonden Verdane, der nu opkøber det tredje digitale sundhedsfirma fra Skandinavien inden for to uger.

Verdane betaler et hemmeligt beløb for at købe finske Evondos, der har udviklet en fjernstyret medicindispenser, som kan dosere piller automatisk til ældre borgere i hjemmeplejen, og som forventes at omsætte for over 75 mio. kr. i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)