Dansk softwarevirksomhed vil rejse 300 millioner

Jacob Wandt – som også er kendt for at have skabt og solgt E-conomic – søger midler til udvikling og internationalisering af sin nye platform.
Zenegys adm. direktør, Jes Tækker Brinch (tv.) og ejer, Jacob Wandt (th.), vil hente 300 mio. kr. til softwareselskabet. | Foto: Zenegy/PR
Zenegys adm. direktør, Jes Tækker Brinch (tv.) og ejer, Jacob Wandt (th.), vil hente 300 mio. kr. til softwareselskabet. | Foto: Zenegy/PR

Den unge virksomhed Zenegy efterspørger nu kapital til sin nye platform, som kan håndtere løn, HR, bogføring, fakturering, betalinger og firmakort. Det sker i et interview med Børsen.

"Det er meget ambitiøst. Ingen har taget skridtet før, men det er en samlet løsning, som oven i købet kan bruges af både små og større virksomheder. En kunde kan altså vokse fra ganske få til rigtig mange medarbejdere uden at være nødt til at skifte system," siger selskabets ejer, Jacob Wandt, som håber at rejse 300 mio. kr. til udvikling og internationalisering over en runde eller to snart.

Netop Jacob Wandt har tidligere stået bag regnskabsprogrammet E-conomic, der blev solgt for 760 mio. kr. i 2013. Zenegy har i dag omkring 100 ansatte.

Tidligere Economic-ejer skyder penge i dansk edtech-selskab 

Erfarne finansfolk på vej med ny bank

Kendte it-folk skyder penge i ny platform: Skal matche it-konsulenter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også