KapitalWatch

Digital startup rejser millioner til bæredygtigt byggeværktøj

Med nytilført kapital vil startup-virksomheden Frame nu udbrede sit digitale værktøj til brug i bæredygtigt byggeri. Første skridt er en oprustning af organisationen, der skal hjælpe virksomheden ud over landets grænser og ind i stærke partnerskaber.

Investorerne Nicolas Kristoffersen (tv.), Anders Bang Olsen (th.) og adm. direktør i Frame, Jesper Ring. | Foto: Frame / PR

Startup-virksomheden Frame, der har udviklet et digitalt redskab til brug i ledelsen af bæredygtigt byggeri, har gennem en fundingrunde rejst 5,3 mio. kr., der skal hjælpe med at sætte fart på skalering af virksomheden.

Midlerne skal i første omgang bruges på at opbygge en stærk organisation, som er klar til at skalere uden for landets grænser og hjælpe Frame med at indgå i de "rette strategiske og internationale partnerskaber," lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til et tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben sammen med tre andre partnere, og han placerer sig dermed som en af de højest placerede danskere i branchen, skriver Børsen

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch