KapitalWatch

Bjarke Ingels skyder penge i dansk serieiværksætters modulære kontorløsninger

Amerikanske venturefonde og danske Bjarke Ingels giver en kapitalindsprøjtning på godt 80 mio. kr. til startupvirksomheden Room, der har dansk stifter.

Morten Meisner-Jensen lancerede Room i 2018 og ved udgangen af 2019 havde virksomheden en omsætning på mere end 200 mio. kr. | Foto: Room / PR

Efterspørgslen på mere fleksibelt kontorbyggeri er eksploderet oven på coronakrisen. Det siger den danske serieiværksætter Morten Meisner-Jensen, der netop har rejst godt 80 mio. kr. til sit amerikanske startup Room, som producerer modulære løsninger til kontorarbejdspladser.

"I de seneste år har vi set en stigende global efterspørgsel på korttidsleje, co-working og mere fleksible arbejdspladser. Den efterspørgsel er blevet kraftigt accelereret af den verdensomspændende corona-pandemi, der nu stiller store krav til forandring og bedre arbejdsmiljø," udtaler Morten Meisner-Jensen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch