KapitalWatch

Bjarke Ingels skyder penge i dansk serieiværksætters modulære kontorløsninger

Amerikanske venturefonde og danske Bjarke Ingels giver en kapitalindsprøjtning på godt 80 mio. kr. til startupvirksomheden Room, der har dansk stifter.

Morten Meisner-Jensen lancerede Room i 2018 og ved udgangen af 2019 havde virksomheden en omsætning på mere end 200 mio. kr. | Foto: Room / PR

Efterspørgslen på mere fleksibelt kontorbyggeri er eksploderet oven på coronakrisen. Det siger den danske serieiværksætter Morten Meisner-Jensen, der netop har rejst godt 80 mio. kr. til sit amerikanske startup Room, som producerer modulære løsninger til kontorarbejdspladser.

"I de seneste år har vi set en stigende global efterspørgsel på korttidsleje, co-working og mere fleksible arbejdspladser. Den efterspørgsel er blevet kraftigt accelereret af den verdensomspændende corona-pandemi, der nu stiller store krav til forandring og bedre arbejdsmiljø," udtaler Morten Meisner-Jensen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)