KapitalWatch

Investeringsdirektør skifter fra PFA til Nykredit

1. august bliver Henrik Nøhr Poulsen chef for alternative investeringer i divisionen Nykredit Asset Management.

Henrik Nøhr Poulsen skifter 1. august til Nykredit efter seks et halvt år i PFA | Foto: PR / PFA

Henrik Nøhr Poulsen skifter 1. august den københavnske nordhavn ud med Kalvebod Brygge, når han efter seks et halvt år i PFA, bl.a. som chef for investeringer i udenlandske ejendomme, starter i jobbet som chef for alternative investeringer i Nykredit Asset Management, skriver Inside Business.

Om skiftet siger Ralf Magnussen, adm. direktør i Nykredit Asset Management, at Henrik Nøhr Poulsen skal skærpe tilgangen til de alternative produkter i selskabet, der indtil videre har investeret omkring 10 mia. kr.

”Henrik kommer med en mangeårig og dyb erfaring med det alternative segment og har samtidig fået markant erfaring inden for ejendomsområdet de senere år. Vi har de senere år oplevet, at mange kunder gerne vil have risikospredning i deres portefølje. Især under corona var det helt tydeligt, det alternative segment var en stabil aktivklasse for de langsigtede investorer,” siger Ralf Magnussen til mediet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Mere fra KapitalWatch

Børskandidat når i mål med kapitalrejsning

Vækstbørs: Ejendomsselskabet Swiss Properties Invest rejser 215 mio. kr. og når i mål med kapitalrejsningen. Tegningsperioden sluttede mandag og resulterede i en beskeden overtegning.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch