KapitalWatch

Kapitalfondsejet barkoncern overtager madmarked i Odense

Efter mange års økonomiske udfordringer overtager Rekom, der ejes af kapitalfonden Catacap, nu det odenseanske madmarked Arkaden Food Hall.

Foto: Peter Thomsen / Watch Medier

Samtlige madboder på det odenseanske madmarked Arkaden Food Hall er blevet opsagt og er i stedet blevet tilbudt at rykke videre til et andet sted i Odense.

Fra årsskiftet rykker barkoncernen Rekom, der har kapitalfonden Catacap som hovedejer, nemlig ind i lokalerne, der er centralt placeret i Odense, skriver Fyens Stiftstidende.

Dermed bliver der sat et punktum for madmarkedet, der ifølge avisen aldrig rigtig kom til at fungere.

Overtagelsen kommer da også efter flere år med økonomiske problemer i Arkaden Food Hall.

I 2019 - blot to år efter madmarkedet blev stiftet - gik driftselskabet konkurs, og selskabet måtte reddes af den lokale iværksætter Tahir Saddique.

Økonomien kom dog aldrig til at hænge sammen, og Tahir Saddique har derfor nu taget beslutningen om at sælge stedet, skriver Fyens Stiftstidende.

Hvad der skal ske med lokalerne, der er centralt placeret midt i gågaden i Odense, vides endnu ikke. Rekom ønsker ikke at oplyse meget andet, end at ombygningen går i gang, når vi inden længe træder ind i 2022.

Rekom er Nordens største barkoncern og driver 200 barer og natklubber fordelt i Danmark, Norge, Finland, England og Danmark.

Denne artikel er leveret af KapitalWatch' søstermedie FødevareWatch.

Nævn: Rekom retter ind efter kritik 

Rekom kritiseres for at præmiere unge for at drikke

Parti åbner for mere natteliv i København 

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til et tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben sammen med tre andre partnere, og han placerer sig dermed som en af de højest placerede danskere i branchen, skriver Børsen

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch