KapitalWatch

Dansk brillevirksomhed får kapitalindsprøjtning på 15 millioner og øjner milliardsalg

Christopher Cloos har også lukket en aftale med en stor amerikansk detailkæde om at sælge Cloos-briller i kædens butikker, og direktør forventer at vende underskud til overskud. (Rettet)

I september 2020 lancerede Christopher Cloos en kollektion med den amerikanske sportsstjerne Tom Brady. | Foto: Douglas P. DeFelice/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

(Rettet kl  13:26. Tidligere fremgik det, at Kasper Struve er tidligere direktør i Industriens Pension, og at han driver kapitalfonden Unified Investors med mere end en mia. dollars under forvaltning. Han er imidlertid tidligere investment director i Industriens Pension. Kasper Struve har ganske rigtigt startet Unified Investors, men det er en rådgivningsvirksomhed, og det er ikke korrekt, at fonden har mere end en mia. dollars under forvaltning. KapitalWatch beklager fejlen.)

Pengene 8-12 gange igen ved et forventet exit i 2024-2025. Det er, hvad investorerne har fået stillet i udsigt i en ny investeringsrunde i den danske brillevirksomhed Christopher Cloos, der har en række erfarne erhvervsnavne i ledelsen og bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)