KapitalWatch

Dansk brillevirksomhed får kapitalindsprøjtning på 15 millioner og øjner milliardsalg

Christopher Cloos har også lukket en aftale med en stor amerikansk detailkæde om at sælge Cloos-briller i kædens butikker, og direktør forventer at vende underskud til overskud. (Rettet)

I september 2020 lancerede Christopher Cloos en kollektion med den amerikanske sportsstjerne Tom Brady. | Foto: Douglas P. DeFelice/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

(Rettet kl  13:26. Tidligere fremgik det, at Kasper Struve er tidligere direktør i Industriens Pension, og at han driver kapitalfonden Unified Investors med mere end en mia. dollars under forvaltning. Han er imidlertid tidligere investment director i Industriens Pension. Kasper Struve har ganske rigtigt startet Unified Investors, men det er en rådgivningsvirksomhed, og det er ikke korrekt, at fonden har mere end en mia. dollars under forvaltning. KapitalWatch beklager fejlen.)

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch