KapitalWatch

Ferieboligportal henter trecifret millionbeløb

Eksisterende investorer er en del af den kreds, som har skudt 300 mio. kr. i portalen Holidu.

Foto: PR/Holidu

Holidu, som er en ferieboligportal og har danske Rasmus Porsgaard blandt stifterne, har rejst 300 mio. kr. fra 83North og de eksisterende investorer Prime Ventures, EQT ventures, Coparion, Senovo, Kees Koolen, Lios Ventures og Chris Hitchen. Det skriver Finans.

"Vi har tidligere lavet investeringer i virksomheder som Justeat, Wolt og Mirakl, og vi forventer at se en lignende vækst over de næste år. Vi glæder os til at være en del af denne rejse, og jeg er personligt glad for at være en del af bestyrelsen fremover," udtaler Laurel Bowden, partner hos 83North, ifølge Finans.

Holidu blev stiftet i 2014 og har hovedkontor i München.

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch