KapitalWatch

Milliardfond på jagt efter medicoinvesteringer åbner kontor i København

Den svenske fond Segulah Medical Acceleration slår sig ned i København, hvorfra den vil afsøge markedet for blandt andet danske medicoselskaber, der kan blive attraktive investeringer.

Foto: Jens Dresling

Med base i Stockholm og København har den svenske medicofond Segulah Medical Acceleration nu indledt jagten på de første investeringer.

Med sig har fonden 1,2 mia. svenske kroner til investeringer i Danmark og det øvrige Europa. Det skriver dagbladet Børsen.

Ifølge ledende partner Roger Gunnarson, er fonden allerede i dialog med flere danske selskaber, hvor fonden går efter minoritetsandele.

"Jeg tror, at de fleste selskaber desperat ønsker en vidende, aktiv investor, men vi behøver ikke kontrol. Vi vil ikke tvinge folk til at gøre, hvad vi siger," siger Roger Gunnarson.

Investeringsselskabet er stiftet af svenske Gabriel Urwitz, der også står bag kapitalfonden Segulah, der forvalter 11 mia. svenske kr. i fem fonde.

(Denne artikel er leveret af KapitalWatchs søstermedie MedWatch.)

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch