KapitalWatch

Medie: Ejer-fond vil sælge en andel af Leo Pharma inden jul

Ifølge mediet Finans har Leo Fondet, ejeren af Leo Pharma, planer om at finde en ny mindretalsaktionær til virksomhenden inden jul, og har dertil hyret investeringsbanken Moelis.

Foto: Leo Pharma / PR

Leo Fondet har hentet den internationale rådgiver og investeringsbank Moelis ind til at hjælpe en køber til en minoritetsaktiepost i selskabet.

Det skriver Finans på baggrund af anonyme kilder, der dog fortæller, at processen stadig er i de tidlige stadier. Alligevel regner man med at minoritetsaktionæren kan være fundet inden jul.

"Vi har startet en proces med vores rådgivere for at finde den bedst mulige løsning. Det vigtigste er at finde den rigtige løsning, ikke en hurtig løsning," siger Jesper Mailind, CEO for Leo Fondet, der dog ikke kommenterer yderligere på processen.

Som MedWatch tidligere har skrevet, varslede Leo-koncernen i august, at man kiggede på mulighederne for at sælge en andel af virksomheden for at rejse kapital til at hjælpe med finansieringen af den store omlægning, som virksomheden er ved at gennemgå.

 

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)