KapitalWatch

Medie: Ejer-fond vil sælge en andel af Leo Pharma inden jul

Ifølge mediet Finans har Leo Fondet, ejeren af Leo Pharma, planer om at finde en ny mindretalsaktionær til virksomhenden inden jul, og har dertil hyret investeringsbanken Moelis.

Foto: Leo Pharma / PR

Leo Fondet har hentet den internationale rådgiver og investeringsbank Moelis ind til at hjælpe en køber til en minoritetsaktiepost i selskabet.

Det skriver Finans på baggrund af anonyme kilder, der dog fortæller, at processen stadig er i de tidlige stadier. Alligevel regner man med at minoritetsaktionæren kan være fundet inden jul.

"Vi har startet en proces med vores rådgivere for at finde den bedst mulige løsning. Det vigtigste er at finde den rigtige løsning, ikke en hurtig løsning," siger Jesper Mailind, CEO for Leo Fondet, der dog ikke kommenterer yderligere på processen.

Som MedWatch tidligere har skrevet, varslede Leo-koncernen i august, at man kiggede på mulighederne for at sælge en andel af virksomheden for at rejse kapital til at hjælpe med finansieringen af den store omlægning, som virksomheden er ved at gennemgå.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch