KapitalWatch

Vindrederi jagter penge til vækst – ikke til krise

Det seneste års alvorlige økonomiske problemer er overvundet, fastslår Zitons topchef, der vil hente op til 100 mio. euro for at give ballast til en fremtidig udvikling af forretningen til også fjerne markeder.

Foto: PR / Ziton

Ziton annoncerer fredag sin plan om at rejse op mod 100 mio. euro i frisk kapital via en aktieemission.

Med tanke på det danske vindrederis miserable 2019 og gældsproblemerne, der tidligere i år tvang selskabet til at bede sine kreditorer om henstand på renter og afdrag, er det oplagt at tænke, at pengene skal bruges til at lappe hullet i skuden. Det er imidlertid ikke tilfældet, fastslår Zitons topchef. Det handler snarere om at skabe økonomisk manøvrerum til at kunne hejse et større sejl.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)