KapitalWatch

Visiopharm får Bankinvest med ind i ejerkredsen

Mens Visiopharm har måttet sætte sin børsplaner på pause på grund af corona, har selskabet nu fået en ny investor ind i selskabet, Bankinvest, efter at have gennemført en ny kapitalrejsningsrunde.

Foto: Visiopharm / PR

Den danske diagnostikvirksomhed Visiopharm har rejst et mellemcifret tocifret beløb hos de nuværende investorer, samt én ny, Bankinvest. De gældende investorer er ATP, Vækstfonden, C.L Davids Fond og Nordcap Venture, og med sin investering får Bankinvest en ejerandel på knap 6 pct.

Det skriver Børsen.

Det skal sikre virksomheden, efter selskabet har måttet sætte sine planer om en børsnotering i Danmark på pause på grund af coronapandemien. Pandemien har også betydet, at væksten i virksomheden kommer til at lande på omkring 20 pct. for 2019/2020 frem for de 40 pct., som selskabet havde regnet med.

”Med tanke på den katastrofeopbremsning verden har været i et stykke tid, så synes vi, at det er et rigtigt pænt resultat, som vi er stolte af. Vi ville godt være vokset noget mere, og vi skal fortsætte vores rejse henimod at være cash positive, men vi vil gerne have nogle penge til at accelerere nogle af vores programmer – især det at trænge ind på det amerikanske diagnostikmarked," siger Michael Grunkin, adm. direktør i Visiopharm.

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch