KapitalWatch

Atrium Kapitalforvaltning har planer om nordisk venturefond med bæredygtige startups

Med optagelsen af bæredygtighedsrådgiver Malene Bason i partnerkredsen er rådgivervirksomheden Atrium Kapitalforvaltning klar til at slå et slag for bæredygtighed. En del af visionen er at lancere en nordisk venturefond med bæredygtige startups. "Det kan virkelig gøre en forskel," siger den nye partner.

Foto: Future impact/PR

Som nytiltrådt partner i Atrium Kapitalforvaltning er Malene Bason klar til at accelerere rådgivervirksomhedens indsats på bæredygtighedsområdet. Hun har de seneste to år arbejdet som selvstændig rådgiver på området med sit firma Future Impact efter tidligere at have stået for at udvælge eksterne kapitalforvaltere i Danske Bank.

Men med sin indtræden hos Atrium er hun og partnerne klar til at skærpe profilen og tage tre skridt frem i rådgivningen om bæredygtighed, hvoraf det sidste og mest vidtgående skridt er visionen om at lancere en decideret venturefond med bæredygtige startup-virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)