KapitalWatch

Venturefonde

Storbank køber sig ind i dansk fintech gennem venturearm

Den danske fintech-virksomhed Leneo har fået nordisk storbank i ejerkredsen. Banken køber sig ind gennem sin venturearm og indgår samtidig et samarbejde med Leneo, der betyder, at parterne frem over kan referere kunder til hinanden.

Preseed Ventures investerer i danske hackere

Venturefonden har stået i spidsen for en investeringsrunde, der sikrer den unge startup Heyhack et tocifret millionbeløb. Startuppen har udviklet en automatisk løsning til test af virksomheders it-sikkerhed.

Kursdyk på børserne forplanter sig på det private marked

De multipler, man typisk værdiansætter software-as-a-servicevirksomheder ud fra på børsmarkedet, er faldet kraftigt siden årsskiftet, og tendensen begynder at forplante sig på det unoterede marked. Der er dog stadig optimisme blandt investorerne omkring saas-virksomhederne.

Lunar skal rejse kapital i et presset marked

Lunars planlagte kapitalrunde i juni kan blive en udfordring, mener en ledende partner i en venturefond i Børsen, da investorerne ikke er parate til at betale lige så meget for fintech og techvirksomheder som tidligere.

Life science-fond opruster med nye partnere

Eir Ventures har sat navn på tre tilføjelser til sin partnerkreds. Blandt dem er tidligere porteføljechef ved Borean Innovation, som i dag sidder med ansvaret for tidlig-stadie investeringer i og udvikling af life science-virksomheder hos Vækstfonden.

Fintech-virksomhed rejser millionbeløb til ekspansion

Aarhusianske Fellow Pay går med ekspansionsplaner og har hentet et millionbeløb fra flere business angels til at indfri dem. Fellow Pay er også i dialog med venturefonde, og herfra er kravene til virksomheden den seneste tid blevet større, fortæller medstifter.

1 - 25 af 959

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch