KapitalWatch

Venturefonde

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Trustpilot-investor annoncerer ny milliardfond

Krig og usikre økonomiske fremtidsudsigter har ikke holdt den norsk-stiftede venturefond Northzone tilbage. Venturefonden, der er mangeårig investor i danske Trustpilot, kan tværtimod præsentere en ny milliardfond. I euro, vel at mærke.

Hollandsk-stiftet fond udvider samarbejde med Vækstfonden

Acceleratorfonden Rockstart med hollandske rødder og danske Rune Theill i spidsen er klar til at lancere sin tredje fond. Denne gang med fokus på nye teknologier. Ligesom i Rockstarts første fond er Vækstfonden blandt de bærende investorer.

Klimafond klar med første danske investering

Climentum Capital, der er i gang med kapitalrejsningen i sin første fond, har føjet den første danske virksomhed til sin portefølje. Det drejer sig Continuum Composite Recycling, der vil opføre fabrikker til genanvendelse af kompositmaterialer.

Coops venturearm køber sig ind i ejendomsmæglerkæde

Coop Invest, der sidste år fik tilført 100 mio. kr. til ventureinvesteringer, har føjet en ung ejendomsmæglerkæde til porteføljen. Venturearmen ser et potentiale i kæden til at blive Danmarks største ejendomsmægler.

Datavirksomhed rejser tocifret millionbeløb

I en seedrunde har danske Captego rejst to mio. euro hos Alfa Ventures og Vækstfonden. Pengene skal bruges til at videreudvikle og udbrede virksomhedens dataanalyseværktøj til ejendomsbranchen.

Vækstbørs-lobby vil styrke investortilliden med 28 anbefalinger

Vækstbørs: Organisationen FBV spiller ud med en række anbefalinger, der skal styrke tilliden til de vækstbørsnoterede selskaber og udstikke retningen for best practice. Ulla Brockenhuus-Schack, Seed Capital, er positivt stemt, men hun mener ikke, at anbefalinger alene kan gøre det.

Dansk biotek står foran vanskelige tider

Pengene er væltet ind i kasserne hos en lang række danske biotekselskaber, men nu lurer store udfordringer i horisonten. Investorerne holder på pengene, og de børsnoterede biotekselskaber er allerede hårdt ramt.

Vækstfonden ramt af stort tab i første halvår

Iværksættere, virksomheder og investorer skal forberede sig på, at værdiansættelser vil komme under pres, og at nogle virksomheder i sidste ende ikke vil modtage finansiering, advarer Vækstfonden.

Antler mærker stigende interesse fra iværksættere

Den globale venturefonds danske afdeling har optaget 46 personer i tredje omgang af sit startup-program og mærker stigende opmærksomhed på Antler i det danske økosystem – både blandt iværksættere og investorer.

1 - 25 af 1038

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch