KapitalWatch

Venturefonde

Maersk Growth har investeret i 15 start-ups

Maersk Growth har lagt penge i 15 start-ups på halvandet år. Der er tale om digitale virksomheder, som skal hjælpe Maersk med at sætte sig på en større del af værdikæden i shipping.

Biotekstartup vil give medicinalkæmper nyt håb i kampen mod hjernesygdomme

Forskerne Brian Della Valle og Casper Hempel mener at have opdaget en biomarkør, som tidligere end nogensinde før kan afsløre hjernesygdomme som multipel sklerose, Alzheimers og Parkinsons. De har stiftet et firma for at bringe opdagelsen til industrien. Et mindre indskud er forløber for større investeringsrunde.

Pensionskasser skyder milliarder i Navigares nye fond

Tre store danske pensionskasser har sammen med Navigare Capital Partners skudt to mia. kr. i en ny shippingfond. Fonden er den anden i rækken fra Navigare, der har Robert Mærsk Uggla som hovedejer og Henrik Ramskov som managing partner.

Robotfirma i Hjørring henter ny kapital

Et iværksætterfirma, der har udviklet en robot til opstregning af sportsbaner, får for anden gang i år ny kapital – denne gang et større tocifret millionbeløb.

Dandy-familie har købt sig ind i mejeriselskab

Familien Bagger-Sørensen har overtaget i en ejerandel i eksportselskabet Dairy of 1888, der med afsæt i produktionen hos Them Mejeri har stort fokus på det kinesiske marked for økologisk mælkeerstatning.

Sådan investerer startup-fonden Byfounders

I Byfounders kan fondens investorer selv komme med investeringsemner, og fonden lægger op til 10 mio. kr. i de enkelte investeringer. Samtidig jagter Byfounders viden på helt nye områder.

Techbbq-direktør ser fremad: Quantum computing kommer i rampelyset

Et af årets helt store temaer på konferencen Techbbq i København 18.-19. september var økosystemer for iværksættere. Det er essentielt for at udvikle succesfulde startups, mener chefen for arrangementet, der peger på quantum computing som et af de emner, der kommer til at fylde de kommende år.

Kapital Watch trial 14 dage

Seneste nyt

Jobs

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch