KapitalWatch

Venturefonde

Dansk sensorvirksomhed satser på internationalt væksteventyr

Den nystiftede virksomhed Sulfilogger mener at have fundet et guldæg i form af en sensor, der kan måle svovlbrinte i spildevand. Men sensoren skal ud over landets grænser, før det kan blive en god forretning, fortæller direktør. Firmaet har hentet kapital fra fonde, og det bliver ikke sidste gang.

Medicinrigmand og Widex-arvinger går med i nyt dansk gigtfirma

Nordic Bioscience-ejeren Claus Christiansen og familierne bag høreapparatskoncernen Widex er blandt ejerne af et nyt dansk biotekselskab, der øjner guld med lægemiddelhåb til patienter med slidgigt i knæet. "Vi ser investeringen som værende meget spændende og attraktiv".

Visiopharm får Bankinvest med ind i ejerkredsen

Mens Visiopharm har måttet sætte sin børsplaner på pause på grund af corona, har selskabet nu fået en ny investor ind i selskabet, Bankinvest, efter at have gennemført en ny kapitalrejsningsrunde.

Ventureveteran vil holde øje med spinout-selskaber fra ny alliance

Stephan Christgau, ventureveteran og medstifter af life science-fonden Eir Ventures, vil holde øje med de investeringsmuligheder, der måtte opstå gennem en ny alliance for digitale sundhedsløsninger, Nordic Medtech Alliance. Men kravet til selskaberne er globalt skalerbart potentiale.

Seed Capital rejser ny fond

Med 500 mio. kr. er Seed Capital gennem første del af kapitalrejsningen til en ny fond, der udelukkende får fokus på teknologisektoren.

Kapital Watch trial 14 dage

Seneste nyt

Jobs

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch