Meew erklæret konkurs

Vækstbørs: Blot et par uger efter en planlagt børsnotering er Meews moderselskab nu begæret konkurs.
Foto: Meew Group / Pr
Foto: Meew Group / Pr

Det sidste punktum i sagaen om startup-virksomheden Meew blev fredag sat i Sø- og Handelsretten, hvor moderselskabet i Meew-koncernen blev begæret konkurs.

Det skriver Børsen.

I forvejen var selskabet Meew Studios begæret konkurs, og det var her, de fleste aktiviteter lå. Nu er resten af koncernen røget med i faldet.

Det bekræfter kurator, Per Astrup Madsen, overfor Børsen.

Meew skulle have været noteret på børsen 16. marts, men børsnoteringen blev udskudt, da det kom frem, at stifter og direktør Armin Kavousi havde løjet om både sin uddannelse og flere andre ting, blandt andet en karriere som professionel fodboldspiller.

Efter afsløringen blev Armin Kavousi straks sat fra bestillingen, og hans ejerandel af Meew blev reduceret. Men det var altså ikke nok til at redde virksomheden.

Moderselskabet begæres konkurs, fordi det har kautioneret for gælden i Meew Studios.

“Der er ikke kreditorer i alle datterselskaber for aktiviteten, og al drift har jo været i Meew Studios. Men dertil er der så afgivet en kautionserklæring fra Meew A/S. Altså, der er en bank, der har penge til gode i Meew Studios, og der har Meew A/S så kautioneret,” siger Per Astrup Madsen til Børsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også