KapitalWatch

Kerneydelser fylder mere i Re-Match: "Vi kan se en fremgang i det, vi skal leve af i fremtiden”

Vækstbørs: Re-Match omsætter for samme niveau som i det foregående år, men ændrer indtægtskilderne. Engangsomkostninger tærer dog på både driftsresultat og bundlinje. Virksomheden leder fortsat efter lånefinansiering.

Det er i særdeleshed kerneydelserne genanvendelse og salg af genvundne materialer og i mindre grad f.eks. transport, der skal drive den fremtidige vækst hos Re-Match. | Foto: Re-Match/PR

Kunstgræsgenanvenderen Re-Matchs omsætning forbliver stort set uændret i 2021 sammenlignet med året før. Det er dog med en væsentlig anden sammensætning, hvor det, Re-Match selv kalder sine kerneydelserne, fylder mere.

”2021 var et investeringsår med store investeringer i vores udvidelse og produktion, og derfor lander årsregnskabet helt som forventet,” siger adm. direktør Nikolaj Magne Larsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)