KapitalWatch

Vækstbørs

Nasdaq: Markedsdeltager bag stort børsfald mandag formiddag

Vækstbørs: Det var en enkelt markedsdeltager, der med en salgsordre mandag var skyld i et stort og pludseligt fald på de nordiske børser, også kaldet et ’flash crash’. Effekten ses også i mindre omfang på vækstbørsen First North. (Opdateret)

Jobindex ser driftsoverskud vokse med 40 pct.

Vækstbørs: Danske virksomheder indrykker fortsat jobannoncer på et højt niveau ifølge Jobindex, som i øjeblikket har det højeste antal annoncer hidtil fra det offentlige. Det melder platformens direktør i forbindelse med kvartalsrapport.

Nasdaq vil stramme krav til noteringer på First North

Vækstbørs: Med en række foreslåede ændringer lægger Nasdaq selv op til en opdatering af First North-regelsættet, der skal stramme kravene til noteringer på vækstbørsen. De endnu ikke udmeldte ændringer træder i kraft 1. juli.

Ny rapport kritiserer vækstbørsen First North

Vækstbørs: Nasdaqs First North i København bliver kritiseret i ny omfattende rapport af adjungeret professor og serieinvestor Søren Hougaard. Nasdaq er enig i flere af kritikpunkterne, skriver Børsen.

Conferize har brug for vitaminer efter turbulent 2021

Vækstbørs: Conferizes resultat for 2021 er ikke tilfredsstillende ifølge bestyrelsesmedlem Nicolai Bille Krogh. Han forklarer, at virksomheden har brug for nye vitaminer, som han og bestyrelsen håber kommer gennem et opkøb af virksomheden Suubz.

1 - 25 af 128

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)