KapitalWatch

Vækstbørs

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Bactiquant ansætter midlertidig COO

Vækstbørs: Medlem af bestyrelsen rykker ind på ledelseskontoret hos Bactiquant, efter adm. direktør Claus Vorreiter Jensen forlod vandteknologivirksomheden i slutningen af juli.

Nye Nasdaq-regler skal styrke tilliden til First North

Vækstbørs: Under hensyn til både selskaber, investorer og markedet som helhed, har Nasdaq gennemgået sit regelsæt for First North. Resultatet er blevet en række mindre, men ikke uvæsentlige ændringer, påpeger overvågningschef ved Nasdaq København.

Bactiquant med ny strategi og udskiftning på toppost

Vækstbørs: Bactiquant har i forlængelse af en ny vækststrategi sagt farvel til sin adm. direktør. Den nye strategi er mere robust og realistisk og stiller ”nye krav til en styrkelse af kompetencer og netværk i ledelsen,” forklarer bestyrelsesformand.

Astralis overvejer fremtiden på First North

Vækstbørs: Astralis har leveret, hvad de har lovet — men investorerne belønner det ikke. Flere års aktienedtur får nu direktøren til at genoverveje virksomhedens plads på First North.

Wirtek jagter vækst af flere spor med XL-strategi

Vækstbørs: It-virksomheden Wirtek leder både efter oplagte outsourcinglokationer, opkøbsmuligheder og medarbejdere i jagten på at nå sin egen løftede XL-strategi. Bestyrelsesformand mener dog, at tallene taler for sig selv.

Vækstbørs-veteran: ”Det har altid handlet om investorernes tarv”

Vækstbørs: Efter mange år med op- og nedture på First North sætter veteranerne i Wirtek sejl mod hovedbørsen Skiftet skal sikre en bedre adgang til flere professionelle investorer, der er langt imellem på vækstbørsen. 16 år efter noteringen mener formanden, at fordelene har opvejet ulemperne på First North.

1 - 25 af 210

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch