KapitalWatch

Vækstfonden om hjælpepakker: Vi når at uddele alle 3,3 milliarder

Vækstfonden melder om overvældende interesse blandt coronaramte iværksættere for milliard-hjælpepakke. Fonden har allerede en pipeline på godt 400 selskaber, som venter på svar.

"Vi har oplevet en rigtig stærk efterspørgsel til vores covid-19-produkter, hvorfor rammerne er blevet øget her i efteråret," siger Jens Mølby, som er vicepræsident i Vækstfonden. | Foto: PR

Der har været en overvældende interesse blandt coronaramte iværksættere i at få penge fra Vækstfondens covid-19-hjælpepakke.

Efterspørgslen har været så stor, at statens finansieringsfond regner med at have uddelt de i alt 3,3 mia. kr., når datoen skifter til 1. februar 2021, som er den dag, fonden senest skal have uddelt de mange penge på låneprodukterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch