KapitalWatch

Vækstfonden og EIB skyder en milliard kroner i nyt investeringssamarbejde

Væstfonden og Den Europæiske Investeringsbank ingår ny aftale, som med privat medfinansiering skal hjælpe særligt små og mellemstore virksomheder med at vokse.

"Jeg er glad for, at Vækstfonden og EIB har indgået denne unikke aftale, som er en ny og innovativ måde at tiltrække EU-midler til risikovillige investeringer i danske virksomheder og arbejdspladser," udtaler erhvervsminister Simon Kollerup. | Foto: Ida Guldbæk Arentsen//

Over de kommende fem år kan særligt små og mellemstore virksomheder, der er klar til vækst, se frem til over 2 mia. kr. i risikovillige investeringer.

Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsbank, EIB, har hver investeret et trecifret millionbeløb i et nyt investeringssamarbejde, som skal understøtte vækst i danske virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)