KapitalWatch

Statsfonde

Vækstfonden: "Vi står foran et nyt rumkapløb"

Timingen er oplagt til at få danske foodtech-ideer ud på et globalt marked. Grøn omstilling af landbruget og fødevareproduktionen får stigende investorfokus og Danmark skal positionere sig stærkere, lyder det fra Vækstfonden.

Axcelfuture skoser regering for snæversyn om atomkraft

Selv om dansk atomkraft ikke giver mening, bør den danske regering droppe sin modstand mod at indlemme teknologien i EU's taksonomi af hensyn til såvel det globale klima som til danske startups, mener Axcelfuture. Danske investorer, herunder bl.a. Vækstfonden, vil få svært ved at gå ind i teknologier, som regeringen ikke synes er grønne, vurderer tænketanken.

Vækstfonden med til at skyde nyt millionbeløb i laserfirma

En større gruppe investorer, anført af Vækstfondens VF Venture, har skudt et nyt millionbeløb i medicoselskabet Advalight. Pengene skal bl.a. gå til fortsat kommerciel skalering af selskabets produkt, der er et lasersystem til behandling af hudlidelser.

Konkurs i Eat Grim efterlader millionstor gæld

Langt størstedelen af det konkursbegærede Eat Grims gæld er til Vækstfonden, leverandører og det offentlige, fremgår det af oversigt. Virksomheden er fortsat ikke solgt, fortæller kurator.

Prominente navne investerer i robot-startup

Robotvirksomheden Coalescent Mobile Robotics har lukket en seed-runde med deltagelse af en række prominente navnen. Startuppen har tidligere fortalt, at håbet for runden var at rejse mellem 10 og 12 mio. kr.

1 - 25 af 210

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)