KapitalWatch

Revisionshus vil kapre nye kunder i M&A-markedet med Oaklins-partnere

Tilknytningen til Oaklins’ internationale organisation og dermed adgangen til et globalt køberfelt vejer tungt i revisionsvirksomheden Beierholms overtagelse af den danske del af det internationale M&A-hus.

"Vi ser det som en direkte adgang til en bredere kundeportefølje, end vi har i dag, mens Beierholm nu kan tilbyde deres kunder en specialistrådgivning," siger Kim Harpøth Jespersen. | Foto: OaklinsDenmark

Med indlemmelsen i Beierholm og revisionshusets 35 kontorer rundt om i Danmark og adgangen til et internationalt køberfelt lægger Oaklins op til at kapre flere kunder i det danske M&A-marked i segmentet af små og mellemstore virksomheder.

”Vi har en stærk forventning om, at vi i fremtiden kommer til at gennemføre flere transaktioner. Det er helt klart det, der driver det. Vores forretning bliver større, mens det for Beierholm kommer til at betyde, at man kan tilbyde sine kunder en mere komplet rådgivning og blive en bredere funderet rådgivningsvirksomhed,” siger ledende partner i det fremtidige M&A-setup, Kim Harpøth Jespersen:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch