KapitalWatch

Medie: Hempel leder efter ny medejer

Malingproducenten Hempel skal have hyret finanshuset Rothschild & Co for at få finansiel styrke til opkøb, skriver medie. Hempel afviser at kommentere forlydenderne.

Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup / Ritzau Scanpix

Malingproducenten Hempel leder efter en investor, som vil være medejer af virksomheden, der er specialist i skibsmaling.

Det skriver mediet Insidebusiness. Ifølge mediet skal Hempel have hyret finanshuset Rothschild & Co samt advokathuset Gorrissen Federspiel til at stå for søgningen efter en investor, der ønsker at bliver minoritetsaktionær i malingproducenten med en ejerandel på omkring 30 pct.

Målet er ifølge Insidebusiness at give Hempel, der har Hempel Fonden som eneejer, styrke til at deltage i en konsolidering af branchen via opkøb.

I oktober i fjor lancerede Hempel en vækstplan, der skulle sikre, at virksomheden får en plads i malingproducenternes globale top 10.

KapitalWatchs søstermedie ShippingWatch har kontaktet Hempel for en kommentar, men virksomhedens pressechef, Joanna Ashmead, meddeler, at Hempel ikke ønsker at kommentere forlydenderne.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch.)

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch