KapitalWatch

Markant overtegning af scannerselskabs aktie: "Vi prissatte ikke forretningen ud fra fremtidige visioner"

Nordjyske Scandinavian Medical Solutions kan træde ind på First North-børsen i København med rank ryg efter et aktieudbud, der blev overtegnet med 425 pct. Selskabets adm. direktør afviser at have prissat sig for billigt.

Adm. direktør Jens Krohn hos Scandinavian Medical Solutions, der restaurerer brugte hospitalsscannere med henblik på gensalg. | Foto: Scandinavian Medical Solutions / PR

Scandinavian Medical Solutions er lykkedes med at sælge alle 6 mio. udbudte aktier i fortegningsperioden og rejser således 30 mio. kr. ved den kommende børsnotering og første handelsdag på københavnerbørsen First North den 3. november.

Men selskabet kunne i virkeligheden have hentet næsten 160 mio. kr., som næsten 3000 investorer samlet set efterspurgte aktier for i tegningsperioden, som udløb den 26. oktober.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)