KapitalWatch

Børsdebutant har ingen betænkeligheder ved notering på kritiseret dansk minibørs

Anklager om især meget aggressive værdiansættelser har på det seneste ramt vækst-børsen First North. Det får dog ikke topchefen i det digitale medicinselskab Brain+, der snart skal debutere på netop First North i København, til at ryste i bukserne.

Kim Baden-Kristensen, medstifter og adm. direktør i Brain+ | Foto: Brain+ / PR

En række selskaber, der de senere år er gået på den danske First North-børs i København, har haft endog meget vanskeligt ved at leve op til de udmeldte vækstambitioner, og kvaliteten af mange af de nynoterede selskaber har været for lav, har kritikken på det seneste lydt.

Torsdag meldte det digitale medicinselskab Brain+ sig i rækken af selskaber, der vil prøve lykken på vækstbørsen med ambitionen om at rejse 15 mio. kr., men kritikken til trods er der ingen bekymring at spore for fravær af succes hos medstifter og adm. direktør Kim Baden-Kristensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)