KapitalWatch

Forsikringsmægler henter M&A-profil fra rival

Forsikringsmægleren Lockton, der åbnede et kontor i Danmark sidste år, har hentet en førende M&A-profil fra rivalen Marsh. Det sker som led i en større offensiv i det hastigt voksende marked for M&A-forsikringer.

Jonathan Hartvig Mikkelsen har forladt mæglergiganten Marsh for at stå i spidsen for M&A-relaterede forsikringsprodukter hos rivalen Lockton. | Foto: PR

M&A-forsikringer - også kaldet W&I-forsikringer eller transaktionsforsikringer - er et lille og relativt ubeskrævet hjørne af den industri, der omkranser det større marked for virksomhedstransaktioner, også kaldet M&A-markedet.

Men selvom det er et lille marked, er det en potentielt meget lukrativ niche, og ligesom det generelle M&A-marked er det drevet af en eksklusiv skare af personer med stærke relationer og dybe tekniske kompetencer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)