KapitalWatch

M&A

Medie: Kapitalfond vil sælge dansk satellitvirksomhed

Kapitalfonden Advent International afsøger muligheden for at sælge danske Cobham Satcom, tidl. Thrane & Thrane, som fonden i 2012 overtog igennem et fjendtligt opkøb på børsen og siden har udskilt til en selvstændig virksomhed.

Kapitalfond: Sælgerne af tech-selskaber skal ned i pris

Salget af tech-selskaber i Danmark står overfor en solid opbremsning, varsler kapitalfonden Nordic Capital, der står bag Siteimprove og Conscia. Krisen betyder opbremsning i handel med it-virksomheder og fonden venter, at 2022 bliver et sløvt år for opkøb.

Ejerledere udskyder beslutningen om fremtiden for deres virksomheder

Mange ejerledede virksomheder står over for et ejerskifte inden for de kommende år, og hvad end det betyder generationsskifte, salg eller afvikling, har kun få taget stilling til, hvad der skal ske, når de ikke længere selv skal sidde i direktørstolen. Særligt værdiansættelsen er en udfordring.

Trods dystre spådomme: Aktivitet på M&A-marked holder niveau

Første halvdel af 2022 har i modsætning til samme periode sidste år været præget af en større grad af skepsis og negative forventninger. Alligevel har både M&A-aktiviteten og priserne generelt holdt niveauet oppe, forklarer partner hos Lundgrens.

1 - 25 af 320

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch