KapitalWatch

M&A

FIH Partners rådgiver i milliardhandel

Salgsmaterialet var sendt til en stribe kapitalfonde i ind- og udland, men det blev en amerikansk industrivirksomhed, der købte fibervirksomheden Jacob Holm, der har danske rødder flere hundrede år tilbage.

Investorer bestormer dansk fodbold – og de er velkomne

Danske klubber ved, at tiden er inde til at hente både kapital og indsigt, vurderer chefredaktør på det internationale fodboldmedie Off The Pitch efter en række investeringer. Det er dog ikke altid, det går godt. Advokatfirma på vej med M&A-afdeling for fodbold.

Har Lars Tvede nøglen til kapitalfondenes vækstmodeller?

Finansmanden og iværksætteren Lars Tvede har store forventninger til sit medie- og researchselskab Supertrends, der er klar til lancering med nye investorer. "Nogle gange har jeg kørt helt solo, og det har været en fejl hver gang, undtagen i mit personlige investeringsselskab," siger Lars Tvede.

Klumme: Flere udenlandske investeringer skal omkring myndighedernes bord

Når udenlandske investorer fra 1. september investerer i Danmark, skal Erhvervsstyrelsen godkende det, hvis der er tale om "kritisk infrastruktur". Men definitation af, hvad det er, er uklar, lyder det fra advokatfirmaet Plesner i denne klumme. Ny præ-screening skal hjælpe virksomhederne.

Stor udenlandsk appetit på danske virksomheder

Fusioner og opkøb var i 2. kvartal 2021 i højt gear i Danmark, viser rapport fra EY. Partner i EY ser stor interesse fra udenlandske fonde, men de har især én sektor i kikkerten, når det kommer til opkøb af de mindre og mellemstore virksomheder, der præger dansk erhvervsliv. Dansk it-firma solgt til global fond for to uger siden er et godt eksempel.

Kapitaltilførsel trækker ud i flere selskaber

Flere ekspansionslystne danske firmaer jagtede store kapitalindsprøjtninger, der skulle være på plads inden sommerferien. Men tilførsel af nye risikovillige millioner trækker ud - planerne er dog fuldt intakte.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)