KapitalWatch

M&A/Børs

Dansk vindleverandør går på børsen

Med ambitionen om at lægge på markedslederskab og udvide forretningen globalt vil smøringspumpeproducenten Hove rejse ny kapital på børsen. På få år skal omsætningen fordobles, konstaterer direktør.

Revisionshus vil have M&A-ben

Revisionsfirmaet Beierholm vil blandt andet skrue op for rådgivningsydelserne i bestræbelserne på at løfte omsætningen frem mod 2026, lyder det fra topchef, der blandt andet ønsker sig et egentligt M&A-ben.

Bruun & Hjejle får ny ledende partner

Karsten Kristoffersen stopper ved årsskiftet som ledende partner hos Bruun & Hjejle. M&A-advokat overtager som led i et generationsskifte, lyder det fra formanden, der påpeger, at udnævnelsen også har signalværdi.

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

HR-platform søger om optagelse på First North

Danske Speedrecruiters har søgt om optagelse på den københavnske vækstbørs First North. I den forbindelse udbyder virksomheden aktier for 26,5 mio. kr., fremgår det af en meddelelse mandag.

1 - 25 af 203
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)