KapitalWatch

M&A

Medie: Hempel leder efter ny medejer

Malingproducenten Hempel skal have hyret finanshuset Rothschild & Co for at få finansiel styrke til opkøb, skriver medie. Hempel afviser at kommentere forlydenderne.

Advokat: Juridisk ukompliceret at fjerne fantomskat

Selvom en afskaffelse af den såkaldte fantomskat har vakt politisk bekymring for at komme i karambolage med retserhvervelsesprincippet, vil en henstandsordning for skattebetaling af milepælsbetalinger være juridisk ukompliceret, lyder det fra Thomas Frøbert, der er advokat og partner i Bech-Bruun med speciale i skatteret.

Kapitalfonde i offensiven: Står bag knap halvdelen af opkøb

Kapitalfonde fyldte mere i opgørelsen over virksomhedsopkøb i 2021 end hidtil. Partner i advokathuset Lundgrens peger på flere bagvedliggende faktorer og forventer, at aktiviteten vil tabe fart i 2022. Earn-out mekanismer fylder overraskende lidt i handlerne.

Danske Bank-profil sætter sig nye karrieremål

Efter sin afsked med Danske Bank drikker Arne Due kaffe på livet løs for at finde ud af, hvad der skal være næste karrierespor - i et private equity marked, der rummer flere aktører end for ti år siden. Bestyrelsesvejen er ikke en option.

Partner forlader M&A-rådgiver

Louise Rasmussen har sagt farvel til FIH Partners og bliver dermed den tredje partner på under tre år, der forlader M&A-rådgiveren. Det sker, kort tid efter FIH Partners kunne præsentere sit regnskab for 2021 med et pænt overskud på bundlinjen.

Medie: Ejerfamilie åbner for salg af metalkoncern

Ejerfamilien bag Alumeco Group har ifølge Børsen sat gang i arbejdet med at finde en køber til den fynske metalkoncern. Bestyrelsesformand fortæller, at der er ”igangsat en proces,” som skal anskueliggøre mulighederne for et evt. salg.

Ejer siger stop og sætter danske Sportmaster til salg

Ejerkredsen med tilknytning til Rusland, som i 2019 købte kæden af Nordic Caiptal, har de seneste uger givet Sportmaster udfordringer, ifølge ledelse med bl.a. trusler mod den og medarbejdere. Det danske selskab er mandag kommet på salgslisten.

Trods dystre spådomme: Aktivitet på M&A-marked holder niveau

Første halvdel af 2022 har i modsætning til samme periode sidste år været præget af en større grad af skepsis og negative forventninger. Alligevel har både M&A-aktiviteten og priserne generelt holdt niveauet oppe, forklarer partner hos Lundgrens.

1 - 25 af 300

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch