KapitalWatch

M&A

Fyringer og omstruktureringer skal gøre Leo Pharma klar til børsen

Leo Pharma, der har Nordic Capital som en større aktionær,  har onsdag sagt farvel til 68 medarbejdere, og de næste to år skal samlet 1000 stillinger nedlægges. Det sker som led i en reorganisering, der skal løfte indtjeningen hos Leo Pharma, der stiler mod en børsnotering.

Børsnotering skal bringe Bawat i mål med vækstplaner

Vækstbørs: Det er ikke mere end et halvt år siden, Bawat sidst hentede millioner fra sin ejerkreds, der bl.a. indeholder flere kendte shippingnavne. Nu skal nye millioner fra en børsnotering ifølge adm. direktør hjælpe virksomheden i mål med sine vækstplaner.

It-selskabet Impero opruster med internationale profiler

Vækstbørs: Impero får i denne måned tilgang af to nye profiler, som indtager hver sin direktørrolle, hhv. som økonomi- og marketingdirektør. De skal hjælpe Impero videre med planen, der blev fremlagt i forbindelse med sidste års børsnotering.

Advokater sendte selskaber i hobetal på børsen i 2021

Det har ifølge noteringschef på Nasdaq i København været det travleste år siden før finanskrisen, og det har skæppet i kassen hos rådgiverne, der kæmper en hård kamp om opgaverne. Uro kan dog lægge en lille dæmper på markedet næste år.

1 - 25 af 254

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)