KapitalWatch

Axcel og Chr. Augustinus Fabrikker i stort opkøb

I partnerskab med Chr. Augustinus Fabrikker køber Axcel it-virksomheden Itm8 for et milliardbeløb. Selskabet lægges sammen med det Axcel-ejede Addpro i ambitiøs nordeuropæisk strategi for den nye gruppe.

"Partnerskabet med Axcel-ejede AddPro vil skabe en regulær nordisk-ledet IT-servicevirksomhed, men vores ambitioner rækker længere," siger Christian Bamberger Bro, partner i Axcel. | Foto: PR

Den danske kapitalfond Axcel har købt it-virksomheden Itm8 fra den konkurrerende kapitalfond HG Capital. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. Opkøbet sker i partnerskab med Chr. Augustinus Fabrikker, der påny co-investerer med en kapitalfond.

Ifølge Børsen får Itm8 en værdiansættelse på fem mia. kr. inklusiv gæld ved handlen, der i så fald vil være Axcels største opkøb. Partner i Axcel, Christian Bamberger Bro, erkender over for avisen, at handlen er en ”stor mundfuld”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Børskandidat når i mål med kapitalrejsning

Vækstbørs: Ejendomsselskabet Swiss Properties Invest rejser 215 mio. kr. og når i mål med kapitalrejsningen. Tegningsperioden sluttede mandag og resulterede i en beskeden overtegning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch