KapitalWatch

OW Bunkers kurator kan hæve krav mod Deloitte og Altor

Østre Landsret har givet konkursboet efter OW Bunker medhold i, at kravet mod Deloitte og Altor kan hæves med 800 mio. kr. Det er godt nyt for en række pensionskasser, der har stævnet boet.

Foto: Thomas Emil Sørensen / Ritzau Scanpix

Østre Landsret har fredag givet grønt lys til, at konkursboet efter bunkerselskabet OW Bunker kan hæve erstatningskrav mod kapitalfonden Altor og revisionsselskabet Deloitte med 800 mio. kr., skriver Børsen.

Sagen er en af tre sager, hvor kurator i det kollapsede selskab forsøger at hive penge hjem til kreditorerne. De to af sagerne er blevet afvist af landsretten. Den ene afgørelse er sågar blevet blåstemplet i Højesteret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)