KapitalWatch

Christian Frigast har flere gange vist en vilje til at kæmpe til det sidste

70 år tirsdag: Christian Frigasts evne til at skabe relationer i erhvervslivet har hjulpet ham til store succeser. Undervejs har der også været problemstillinger.

Arkivfoto: Christian Frigast, stfiter af Axcel, Danmarks første kapitalfond | Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Christian Frigast, stifter af kapitalfonden Axcel og i mange år den danske kapitalfondsverdens absolutte frontfigur, har altid rejst landet tyndt for at besøge virksomheder.

Afslappet klædt og indstillet på at lytte har Frigast ifølge venner og bekendte forsøgt at få en grundig forståelse af virksomhederne og de personer, der driver dem. Og når ejerne så har været modne til et ejerskifte, har det ofte været den arbejdsomme, tidligere bankmand, der har fået det første opkald.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)