KapitalWatch

Venturefonde hilser EQT's storfusion velkommen

Der er blandt danske venturefonde begejstring at spore over nyheden om svenske EQTs milliardkøb af hollandske Life Science Partners, LSP. En ny stor spiller vil være god at danne syndikater med, lyder det.

Stephan Christgau fra Eir Ventures er en af de aktører i den danske life science-branche, som begejstres over fusionen mellem EQT og LSP. | Foto: PR

Det var en nyhed af de større, som onsdag kom frem, da den svenske kapitalfond EQT lod vide, at den i en handel til op til 3,5 mia. kr. overtager hollandske Life Science Partners, LSP, der har investeret i mere end 150 virksomheder, herunder flere danske.

En ny konstruktion kaldet EQT Life Sciences, der også omfatter EQT's eksisterende Global Healthcare-team, bliver dannet, og hos flere af de danske life science-venturefonde bliver milliardhandlen hilst velkommen – om end den stadig ikke er tilstrækkelig til at dække det store behov, der er i Europa for investorer, der kan og vil skyde kapital i den blomstrende skov af selskaber, som pt. vokser hastigt frem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch