KapitalWatch

Kapitalfond lurer på børsnotering af Stark Group

Kapitalfonden CVC Capital, der i januar i år opkøbte trælastkoncernen Stark, vil vokse den danske virksomhed massivt de kommende år.

Foto: Stark //PR

Ejeren af Stark Group, den britiske kapitalfond CVC Capital, vil inden for få år øge omsætningen i trælastkoncernen fra 38 mia. kr. i dag til omkring 50 mia. kr. Det kan bane vej for en børsnotering af Stark, siger Søren Vestergaard-Poulsen fra CVC, der også er formand i Stark Group, til Børsen.

"En børsintroduktion kunne være en mulighed. Jeg tog den af børsen, så det ville være en fuld cirkel, hvis det slutter med, at jeg sætter den tilbage igen. Det har vi dog ikke taget en beslutning om endnu, og det er ikke noget, vi gør i den nære fremtid," siger Søren Vestergaard-Poulsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch