KapitalWatch

Axcel hyrer tre banker til børsnotering af gamingselskab

Kapitalfonden har ifølge Børsens oplysninger blandt andet hyret den amerikanske investeringsbank Jefferies til at hjælpe med at børsnotere gamingselskabet Steelseries.

Foto: PR

For at få gamingselskabet Steelseries parat til en børsnotering i København har den danske kapitalfond Axcel udpeget tre investeringsbanker til jobbet, skriver Børsen.

Der er tale om Danske Bank og norske ABG Sundal Collier, der også har kontor i Danmark.

Derudover har kapitalfonden ifølge Børsens oplysninger hyret den amerikanske investeringsbank Jefferies, det er dog ikke noget, Axcel selv vil bekræfte.

Jefferies har tidligere erfaring med at børsnotere danske selskaber og rådgav i 2019 biotekselskabet Genmab, der hentede 3,87 mia. kr. på den amerikanske børs Nasdaq Global Select Market. I 2018 var den amerikanske bank med til at sælge Unifeeder for Nordic Capital, skriver Børsen.

Axcel har netop bekræftet børsplanerne for gamingselskabet.

Axcel bekræfter børsplaner for gamingselskab 

Axcel sætter gamingvirksomhed i spil 

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch